Despre Noi


Avocat Dan Popescu detine titlu de avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti - afiliat Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, si are dreptul de reprezentare in fata tututror instantelor judecatoresti din Romania, inclusiv Curtea Constitutionala a Romaniei si Curtea de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Curtea de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert Internationala Paris, precum si in fata tuturor parchetelor din Romania, inclusiv D.N.A. si D.I.I.C.O.T. precum si Parchetul General de pe lānga Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cabinetul de Avocat “POPESCU DAN” a fost infiinţat īn anul 2003 prin Decizia nr.1112 din 27.03.2003 a Baroului Bucuresti, avocatul titular Popescu Dan avīnd o bogată experinţă de peste 30 de ani in cele mai importante domenii ale dreptului material si procedural.

Activitatea cabinetului se desfasoară īn principal  īn Municipiul Bucuresti si Judeţul Ilfov, dar, exista disponibilitate ptr. deplasarea in ţară sau străinătate ptr.orice problema juridica.

Cabinetul colaboreaza cu alte cabinete de avocaţi din Bucuresti si Judeţul Ilfov, precum si cu birouri de mediatori si executori judecătoresti.

Prioritatea cabinetului nostru este prestarea de servicii avocaţiale de calitate ptr. clienţii nostrii, cu scopul de a soluţiona cu maximă  celertiate cauzele juridice, eficient, cāt mai favorabil ptr. clienţii nostrii si cu costuri rezonabile.